ZWANGERSCHAPSZWEMMEN

Prenatale aquagym

ZS2.JPG

TIJDENS DE LESSEN PRENATAAL ZWEMMEN LIGT DE NADRUK OP HET GENIETEN VAN DE ZWANGERSCHAP EN VAN DE OPWAARTSE KRACHT VAN HET WATER. ER STAAN OOK ENKELE SPIERVERSTERKENDE EN LENIGMAKENDE OEFENINGEN OP HET PROGRAMMA.

Hoe werkt het?

De lessen en ontspanningsmomenten worden steeds gegeven op donderdagavond. Je kan inschrijven voor 2 verschillende sessies:

1. Sessie “ladies-only”

 De sessie voor de “ladies-only” zorgt ervoor dat je als vrouw en “mom-to-be, een me-time momentje kan hebben, om je zwangerschapskwaaltjes beter een plekje te geven, en totaal te ontspannen. 

2. Sessie met partner

De sessie “met partner” is speciaal bedoeld om samen met je partner jullie zwangerschap te “vieren” en te “bonden” om zo gezellig, en op een aangename manier met jullie zwangerschap om te gaan en samen uit te kijken naar de uitbreiding van jullie gezinnetje.

Lesdata van de eerstvolgende reeksen: 

Na voldoende inschrijvingen worden deze opgestart

Steeds starten om 18u45 (dames) en 19u30 (koppels)

Prijs: € 23 per les van 45' (dames) 
         € 33 per les van 45' (koppels) 

(5-lessenreeks) 

PRENATAAL ZWEMMEN

Zwanger zijn....een superfijne tijd in je leven...of dat zou het moeten zijn... maar we krijgen ook heel vaak opmerkingen en vragen van dames die toch ook nadelen ondervinden aan deze fijne tijd. De spanningen, de rugproblemen, het bekken en dergelijke... Daarom hebben we een superenthousiaste coach aangetrokken om een antwoord te bieden aan de vele vragen. Zo willen we er voor zorgen dat de komst van de kleine spruit een fijne ervaring wordt en dat je niet hoeft terug te denken aan alle kwaaltjes die gepaard gaan met een zwangerschap.
Dit alles in een rustige, relaxte, comfortabele, veilige sfeer. De lessen zijn speciaal bedoeld om op een aangename manier aan je zwangere gezondheid te werken en om je een totaal ontspannen en zalig gevoel te bezorgen. De oefeningen en relaxmomenten gaan door in ons verwarmd binnenzwembad (32 graden) dat sowieso al een relaxerend effect heeft door de gewichtloosheid in het water. Je voelt je direct een pak lichter, zodat je rug ook meteen minder belast wordt. Even denken aan “niets”...
Onze ontspanningsoefeningen en lessen worden gegeven door onze ervaren personal coach Beau, gespecialiseerd in zwangerschapsoefeningen, zwangerschapszwemmen, aquagym, prenatale healthcare, ... voor een gezonde en vitale zwangerschap.

ZS3_edited.jpg
ZS4_edited.jpg

EEN GOEDE CONDITIE DRAAGT BIJ TOT EEN GEZONDE ZWANGERSCHAP ZONDER TEVEEL ONGEMAKJES
HORMONALE INVLOEDEN VERZWAKKEN SPIEREN, LIGAMENTEN EN BANDEN REKKEN UIT. DOOR AANDACHT TE HEBBEN VOOR JE LICHAAM EN VERANTWOORD TE BLIJVEN BEWEGEN KAN JE ONGEMAKKEN VOORKOMEN
JE LICHAAM ZAL EEN TOPPRESTATIE LEVEREN TIJDEN DE ARBEID EN DE BEVALLING. WIE IN EEN GOEDE CONDITIE VERKEERT, VERGROOT DE KANS OP EEN VLOTTE EN SPONTANE BEVALLING
WIE MINDER SNEL MOE IS, ZAL MEESTAL OOK SNELLER RECUPEREREN NA DE BEVALLING EN OVER MEER ENERGIE BESCHIKKEN OM VOOR DE BABY TE ZORGEN.

Altijd per 5-LESSENREEKS van 5 opeenvolgende weken, op voorhand in te schrijven via de groene knop hieronder. 
De lessen duren steeds 45 minuten. Je hoeft enkel een badpak en eventueel badslippers mee te nemen, een badlakenset bieden we je gratis aan.

Op het ingeschreven uur begint de les in het water. Je bent best 10 min. vooraf aanwezig zijn.
Om hygiënische redenen vragen we je ook steeds te douchen vòòr je het zwembad betreedt.