top of page

VERJAARDAG/
VRIJGEZELLEN/
FAMILIE FEESTJES

 

Je hebt wat te vieren.... een verjaardag, een huwelijksverjaardag, vrijgezellenavond of een gezellig samenzijn met je vrienden of familie en je wil eens iets anders dan een bioscoopje of een etentje... dan kan je bij ons terecht tot 25 personen. 

 

Het wellness-complex  kan dan volledig afgehuurd worden voor minimaal 2 uur of langer. Maximum 25 (rustige personen in het wellnessgedeelte = nat gedeelte) Indien er meer mensen zijn kunnen die wel terecht in het droge gedeelte op de mezzanine. 
Er kan dan afgewisseld worden zodanig dat er voldoende ruimte en rust is in de wellness zelf.

Het natte gedeelte van het complex is ongeveer 200m2 en  bestaat uit kleedhokjes, toiletten, droge sauna, hammam, infrarood ligbed, jacuzzi, loungehoek, groot zwembad (10mx5m),
3 warme douches, en 1 koude (sauna)douche.
In de zomer is er ook een terras buiten beschikbaar. (na 22u niet meer beschikbaar)
Het droog gedeelte van het complex bestaat uit een grote ontvangstruimte, receptie, keuken, en een duplex met stoelen/tafels.

Huurprijs voor een groep van 3 personen of meer: Basisprijs 135€ voor 2 personen voor 2 uren. Per extra persoon komt hier 25€ bij. Zo kan je snel zelf berekenen hoeveel het kost. Je kan onze prijzentabel ook raadplegen door op de knop hieronder te klikken. Heb je speciale wensen, zoals een balonnenpakket, kaarsjes, hapjes of een andere wens?... kan je ons zeker contacteren.... we denken graag met je mee....

Dranken, snoepjes en snackjes zijn beschikbaar aan zeer redelijke prijzen in onze minibar die in het natte gedeelte staat.  (vb fles cava: 22€, frisdrank 1,5€) Bij het afrekenen vragen we je of je hieruit iets genomen hebt en rekenen op je eerlijkheid zodat we dit met je kunnen afrekenen. 

Eten voorzien we standaard niet behalve op bestelling vooraf.
Hapjes mogen in het nat gedeelte gegeten worden. Maar een echte maaltijd moet in de ‘cafetaria’ op de duplex gebruikt worden.
U mag ook eten meebrengen of laten leveren.
Wij vragen 2,5€/persoon voor de couvert.
Dwz: we dekken de tafel, ruimen daarna op, en wassen af.
Er kan hiervoor altijd een offerte op maat gemaakt worden.

Wat betreft badkleding: De wellness is volledig privé. Enkel uw groep is aanwezig, en er komt niemand anders binnen. U beslist dus zelf of er badkledij wordt gedragen.
Handdoeken, badjassen en slippers mogen meegebracht worden of kunnen gehuurd worden aan de balie. Mocht u tijdens uw verblijf in het wellnessgedeelte iets nodig hebben, kan u altijd naar de balie komen of ons een berichtje of een whatsapp sturen op ons algemeen nummer. Onze baliemedewerkers zullen je graag verderhelpen. 

Er zijn twee parkeerplaatsen ter beschikking voor de gasten.
Indien u parkeert aan onze kant van de straat dient u een parkeerschijf te plaatsen.
Aan de overkant moet u parkeergeld betalen.

De reservatie is pas definitief na afspraak en betaling van 100€ voorschot. Helaas kunnen wij geen reservaties aannemen zonder voorschot. Dit omwille van de allomgekende reden. Voorschotten kunnen betaald worden op verschillende manieren: nl. cash aan de balie, via betaallink die op uw mobiel nummer wordt toegestuurd of via overschrijving op voorhand op ons rekeningnummer.


Bij verhuur aan een groep jongeren wordt er standaard een bedrag van 300€ in contanten gevraagd en een ID-kaart. Wordt volledig teruggegeven na controle bij het verlaten van het wellnesscomplex.
 

Feestjes & events: Welkom
bottom of page