top of page

KINDERFEESTJE

Tijdens onze kinderfeestjes, zijn de kids koning....

Forget it....., relaxen is hier niet voor jou, beste volwassene... Tijdens een kinderfeestje, zijn de kids koning!!! Alles wat binnen onze mogelijkheden past, proberen we zo goed mogelijk te regelen. Laat de kids dromen van een heuse poolparty, met hotdogs of pannenkoeken als toetje, of van limousines, balonnen en taarten....

2020-02-20%2019.05_edited.jpg

HEEFT U KID SPECIALE WENSEN?.... BESPREEK ZE GERUST MET ONS...

2020-02-20 17.34.47.jpg

HOE WERKT HET?....

Voor een standaard kinderfeestje voorzien wij 3 uur, waarbij de kinderen (tot 12 jaar) gedurende 2 uur van het zwembad en de jacuzzi kunnen gebruik maken. Het stoombad en de sauna staan af, daar deze toch minder geschikt zijn voor kinderen.
Wenst u toch ook gebruik te maken van het stoombad en de sauna, dan aanzien wij uw reservatie als een wellness-reservatie.


Na de 2 uur durende waterpret voorzien we één uur op de mezzanine in het droge gedeelte en de speelruimte. Hier staat een pooltafel en is wat speelgoed voorzien, maar naast de keuze tussen pannenkoeken, hot-dogs of fish-stick-burgers is er ook tijd voorzien om de cadeautjes uit te pakken....

Hapjes mogen in het nat gedeelte gegeten worden. Maar een echte maaltijd moet in de ‘cafetaria’ op de duplex gebruikt worden. U mag ook eten meebrengen of laten leveren. Wij vragen 2,5€/persoon voor de couvert. 

Dwz: we dekken de tafel, ruimen daarna op, en wassen af. Er kan hiervoor altijd een offerte op maat gemaakt worden.


In het water is er standaard speelgoed voorzien voor de kids.

De basisprijs voor 10 kids en 2 begeleiders bedraagt 249€. Voor een spruit meer, betaal je 10€ extra. Uiteraard wil je niet dat je kids zonder toezicht in het water zitten. Komen er extra begeleiders mee, dan betaal je ook 10€ extra per persoon.
We laten max. 2 niet betalende begeleiders toe.


Na het zwemmen kunnen de kinderen zich naar boven begeven en staat je vooraf aangegeven keuze van snack klaar. Tijdens het eten is er ook een drankje inbegrepen. De tafel is dan standaard leuk gedekt, speciaal voor de kinderen. Voor de pannenkoeken, hotdogs of fish-stickburgers betaal je standaard 7€ per persoon.


Wel vragen we je om een paar dagen op voorhand door te geven hoeveel klasgenootjes of vriendjes zich gelukkig mogen prijzen om mee te komen vieren en wat de voorkeur van je kind is wat betreft pannenkoeken of hot-dogs. Indien u denkt dat 2 uur joelende kinderen voldoende is, kan u het feestje ook beperken tot 2 uur nat gedeelte. Dan valt het uur in het droge deel weg en wordt er niet bij ons gegeten en kan er geen gebruik gemaakt worden van de ontvangstruimte/duplex na het zwemmen. Een van onze toppers voor de ouders die toch niet mee in bad gaan en om 2 uur joelende kinderen te trotseren, is een fles cava (22€), zo heb jezelf toch ook even een luxury-moment....

2020-05-15%2011.39_edited.jpg

VRAAG GERUST EEN OFFERTE

Uiteraard naast een basis feestje kan je je kinderen ook laten dromen... en is de sky the limit. We denken graag met je mee en doen je graag een voorstel wat betreft de kostprijs hiervan. Enkele standaard paketten die wij regelmatig voorzien voor feestjes zijn:

-balonnenpakket a 25€

-cava a 22€

Kinderfeestjes: Diensten
Kinderfeestjes: Galerij
bottom of page